Annonsera

Annonsera i Historiskan och var med och skapa en mer jämställd historieskrivning!

I vår traditionella, mansdominerade historieskrivning är kvinnorna kraftigt underrepresenterade. De har mer eller mindre medvetet marginaliserats och osynliggjort.

Med Historiskan vill vi bryta den trenden. Historiskan är den första och enda svenska historietidningen som lyfter fram kvinnorna och skildrar historien ur ett kvinnligt perspektiv. Här varvas kvinnohistoriska milstolpar och berömda begivenheter med mindre bekanta, men icke desto mindre viktiga, personer och händelser.

Historiskan är en modern och genusmedveten historietidning med lång hållbarhet och relevans – en tidning som sparas och läses flera gånger om.

Med en annons i Historiskan bidrar du till att räta upp en sned bild av vårt förflutna.
Du når också en växande läsarkrets bestående av historieintresserade och medvetna människor. Majoriteten är kvinnor och många bor i universitets- och storstäder.

Historiskan trycks i 3 500 exemplar och har över 2 200 prenumeranter. Vårt varumärke är starkt och vi står i ständig kommunikation med våra läsare i sociala medier. Historiskan har sammanlagt över 43 000 följare på Facebook och Instagram.

Annonsprislista 2023
Annonsprislista 2024

För mer information om priser och praktiska detaljer kontakta Tanja Tempte på telefonnummer 0708-33 93 43 eller e-postadress tanja.tempte@historiskan.se.

Rulla till toppen